Kremet viltpanne med potet- og pastinakkmos

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Kremet viltpanne er deilig på smak, og så enkel å lage! Fres reinsdyrskav med litt grønnsaker og server med rørte tyttebær og potet- og pastinakkmos. Passer til hverdag og fest!

Ingredienser

porsjoner

Reinsdyrskav:

  • 500 g reinsdyrskav
  • 2 ss margarin til steking

Potet- og pastinakkmos:

  • 8 stk. potet
  • 3 stk. pastinakk
  • 1 dl matfløte
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 ss smør

Tilbehør:

  • 3 stk. gulrot i skiver
  • 0,5 stk. purre i ringer
  • 2 stk. knuste einebær
  • 1 pk frosne erter
  • 2 dl matfløte

Slik gjør du

Server kremet viltpanne med rørte tyttebær og potet- og pastinakkmos.

bar