Suppegryte med asiatisk smak
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
En enkel, rask og god suppe som du kan lage av de råvarene du har for hånden. Super om det er behov for en opprydning i grønnsakskuffen eller for å få brukt opp rester av søndagsmiddagen.
Ingredienser
porsjoner
-
300 g renskåret svinekjøtt i strimler i tynne strimler -
ca.
0,5 ss revet frisk ingefær -
0,5 stk. finhakket rød chili -
1,5 ts karri -
2 ss nøytral olje til steking -
3 båter finhakket hvitløk -
0,5 stk. rødløk i tynne strimler -
0,5 stk. fennikel i tynne strimler -
0,5 stk. rød paprika i tynne strimler -
1 stk. gulrot i tynne staver -
1 skive sellerirot i små terninger -
1 l grønnsakbuljong (utblandet)
Slik gjør du
Server suppen rykende varm, gjerne med godt brød ved siden av.