Suppegryte med asiatisk smak

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En enkel, rask og god suppe som du kan lage av de råvarene du har for hånden. Super om det er behov for en opprydning i grønnsakskuffen eller for å få brukt opp rester av søndagsmiddagen. 

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g renskåret svinekjøtt i strimler i tynne strimler
  • ca. 0,5 ss revet frisk ingefær
  • 0,5 stk. finhakket rød chili
  • 1,5 ts karri
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 3 båter finhakket hvitløk
  • 0,5 stk. rødløk i tynne strimler
  • 0,5 stk. fennikel i tynne strimler
  • 0,5 stk. rød paprika i tynne strimler
  • 1 stk. gulrot i tynne staver
  • 1 skive sellerirot i små terninger
  • 1 l grønnsakbuljong (utblandet)

Slik gjør du

Server suppen rykende varm, gjerne med godt brød ved siden av.