Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Suppegryte med asiatisk smak

Suppegryte med asiatisk smak

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g renskåret svinekjøtt i strimler i tynne strimler
  • ca. 0,5 ss revet frisk ingefær
  • 0,5 stk. finhakket rød chili
  • 1,5 ts karri
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 3 båter finhakket hvitløk
  • 0,5 stk. rødløk i tynne strimler
  • 0,5 stk. fennikel i tynne strimler
  • 0,5 stk. rød paprika i tynne strimler
  • 1 stk. gulrot i tynne staver
  • 1 skive sellerirot i små terninger
  • 1 l grønnsakbuljong (utblandet)
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 169 kcal
Fett 8 g
Protein 19 g
Karbohydrater 4 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En enkel, rask og god suppe som du kan lage av de råvarene du har for hånden. Super om det er behov for en opprydning i grønnsakskuffen eller for å få brukt opp rester av søndagsmiddagen. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g renskåret svinekjøtt i strimler i tynne strimler
  • ca. 0,5 ss revet frisk ingefær
  • 0,5 stk. finhakket rød chili
  • 1,5 ts karri
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 3 båter finhakket hvitløk
  • 0,5 stk. rødløk i tynne strimler
  • 0,5 stk. fennikel i tynne strimler
  • 0,5 stk. rød paprika i tynne strimler
  • 1 stk. gulrot i tynne staver
  • 1 skive sellerirot i små terninger
  • 1 l grønnsakbuljong (utblandet)
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 169 kcal
Fett 8 g
Protein 19 g
Karbohydrater 4 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server suppen rykende varm, gjerne med godt brød ved siden av.

Bruk denne framgangsmåten som en grunnoppskrift og endre den med det du har til rådighet. Vårløk, stilkselleri, kål, spinat og grønnkål er noen av de grønsakene som egner seg i denne typen supper. Suppler gjerne også med røde eller gule linser, nudler eller ris. Alle typer kjøtt kan skjæres i strimler og has i suppen, men du kan også droppe kjøttet helt, eller erstatte det med fisk. Har du en skvett kokosmelk eller matfløte, kan det også være med på å heve smaken på suppen. 

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12428, server:MP-PRD-WEB14 15.12.2024 16:42:47