Havregrøt med bjørnebær

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Havregrøt med varme bjørnebær, sitronskall og knasende pistasjnøtter - for en luksusfrokost! Egg gjør grøten mer næringsrik, i tillegg til at den får en ekstra kremet og god konsistens. Ønsker du en proteinrik frokost er dette grøten for deg.

Ingredienser

porsjoner

Havregrøt:

  • 1,5 dl lettkokte havregryn
  • 2 dl vann
  • 0,25 ts salt
  • 1 stk. egg
  • 1 dl lettmelk

Topping:

  • 1 dl frosne bjørnebær
  • 0,5 ts revet sitronskall
  • 1 ts pistasjnøtter
  • 2 ss gresk yoghurt

Slik gjør du

Topp havregrøt med varme bjørnebær, yoghurt, sitronskall og hakkede pistasjnøtter.

bar