Grønn salat med varmrøkt laks og egg

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Grønn salat med varmrøkt laks og egg fungerer ypperlig som en lett middagsrett eller som et sunt og smakfullt innslag på koldtbordet eller tapasbordet. Enkelt, mye smak og gir en deilig «fresh» feeling. 

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g varmrøkt laks
  • 300 g hermetiske kikerter
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts paprikapulver
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 16 stk. frisk grønn asparges
  • 1 pose ferdigkuttet salatblanding (á 175 g)
  • saft av 1 stk. lime
  • 1 ss virgin olivenolje
  • 1 bunt frisk dill (75 g)

Posjert egg:

  • 4 stk. egg
  • 1 ts salt
  • 1 ts eddik, 7 %
  • 1 l vann

Slik gjør du