Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ekstra grove knekkebrød

Enkle knekkebrød

Ingredienser

porsjoner

1 deig gir cirka 24 knekkebrød

  • 200 g grov sammalt hvete
  • 120 g store havregryn
  • 120 g solsikkekjerner
  • 70 g linfrø
  • 1 ts salt
  • 7 dl vann

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Raske, grove og veldig gode knekkebrød til frokost, lunsj og i matpakken.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

1 deig gir cirka 24 knekkebrød

  • 200 g grov sammalt hvete
  • 120 g store havregryn
  • 120 g solsikkekjerner
  • 70 g linfrø
  • 1 ts salt
  • 7 dl vann

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Ved bruk av vanlig stekeovn stekes ett brett av gangen ved 180 °C, og så settes temperaturen ned til 170 °C .

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:11.21.1.12723, server:MP-PRD-WEB11 24.01.2025 10:32:24