Pancho Villa - enkel meksikansk gryte

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

I Mexico er ikke ris bare ris. Der serveres aldri ris uten tomat, kraft, krydder eller grønnsaker. Her har vi også hatt i kjøttdeig av svin. Resultatet ble en enkel og rask rett, som passer perfekt når du er fysen på noe meksikansk.

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g kjøttdeig av svin
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 1 stk. gul paprika i grove biter
  • 2 dl basmatiris eller langkornet ris
  • 2 bokser hakkede hermetiske tomater
  • 1 stk. hønsebuljongterning
  • 2 dl vann
  • 0,5 stk. purre i ringer

Slik gjør du

bar

Du trenger: Kjøttdeig av svin, paprika, purre, hermetisk tomat, hønsebuljongterning, vann, basmatiris, olje, salt og pepper. 

bar
bar

bar

Server gryteretten med salat og godt brød.