Egg- og tunfisksalat

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Egg- og tunfisksalat med en frisk hvitløksdressing utgjør en deilig lunsj eller en enkel og god middag når du har lyst på noe annet enn et varmt måltid. I denne egg- og tunfisksalaten kan du gjerne også bruke kokte poteter fra gårsdagens middag, hvis du har det.

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. egg
  • 1 stk. rødløk
  • 2 ss finhakket frisk dill
  • 1 boks hermetisk tunfisk i vann
  • 0,5 stk. agurk
  • 2 stk. hjertesalat
  • 1 dl gule eller grønne linser (ferdig kokt)

Dressing:

  • 2 stk. eggeplomme
  • 1 ts dijonsennep
  • saften av 0,5 stk. lime
  • 3 båter hvitløk
  • 1,5 dl olivenolje
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper

Slik gjør du

bar
bar
bar
bar

bar