Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Sprøstekt løk

Sprøstekt løk

Ingredienser

1  porsjoner
  • 350 g sjalottløk
  • 1 l nøytral olje egnet til fritering
  • 1 ts salt

Oppskriftsintroduksjon

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Hjemmelaget sprøstekt løk - et sprøtt og godt tilbehør som kan brukes som topping på pølser, smørbrød eller som et gøy element til kjøttkakemiddagen! Rask og enkel vei til hjemmelaget tilbehør.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

1  porsjoner
  • 350 g sjalottløk
  • 1 l nøytral olje egnet til fritering
  • 1 ts salt

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Om du ikke har steketermometer kan du stikke en tresleiv i oljen og se om det bruser. Når det bruser rundt sleiven er oljen varm nok.

Server hjemmelaget sprøstekt løk til pølsene fra grillen.

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:11.21.1.17300, server:MP-PRD-WEB13 05.12.2025 05:37:14