Reinsdyrkebab

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Kebab er superdigg, og med reinsdyrskav, sopp og tyttebær får kebaben smaken av norsk natur. Kjøp noen freshe lefser, eller lag dem enkelt selv - alt etter hva du har tid til. Vilt godt, fra naturen!

Ingredienser

porsjoner

Deig til lefser:

  • 275 g hvetemel
  • 1 ts tørrgjær
  • 0,5 ts sukker
  • 0,5 ts salt
  • 1,5 dl lunkent vann
  • 25 g romtemperert smør

Kebabfyll:

  • 2 stk. frisk sjampinjong
  • 0,5 stk. løk
  • 400 g reinsdyrskav
  • 1 ss smør til steking
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 4 stilker frisk timian (kan sløyfes)

Tyttebærrømme:

  • 4 ss lettrømme
  • 1 ss tyttebærsyltetøy

Til servering:

  • 0,5 pk blandet babybladsalat (á 65 g)

Slik gjør du

Ha gjerne noen frosne tyttebær og litt nykvernet pepper over før servering. Server resten av tyttebærrømmen ved siden av. 

bar