Reinsdyrkebab
- Tid
- 40–60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Kebab er superdigg, og med reinsdyrskav, sopp og tyttebær får kebaben smaken av norsk natur. Kjøp noen freshe lefser, eller lag dem enkelt selv - alt etter hva du har tid til. Vilt godt, fra naturen!
Ingredienser
porsjoner
Deig til lefser:
-
275 g hvetemel -
1 ts tørrgjær -
0,5 ts sukker -
0,5 ts salt -
1,5 dl lunkent vann -
25 g romtemperert smør
Kebabfyll:
-
2 stk. frisk sjampinjong -
0,5 stk. løk -
400 g reinsdyrskav -
1 ss smør til steking -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper -
4 stilker frisk timian (kan sløyfes)
Tyttebærrømme:
-
4 ss lettrømme -
1 ss tyttebærsyltetøy
Til servering:
-
0,5 pk blandet babybladsalat (á 65 g)
Slik gjør du
Ha gjerne noen frosne tyttebær og litt nykvernet pepper over før servering. Server resten av tyttebærrømmen ved siden av.