Reinsdyrkarbonade

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Med reinsdyrskav eller finnbiff i fryseren har du flere gode middagsmuligheter. Halvtint reinsdyrskav blir til flott farse i løpet av få sekunder, og du kan lage herlige, grove reinsdyrkarbonader med masse smak. Har du avskjær eller kjøttdeig av rein, er dette selvfølgelig også flott å bruke i denne retten. 

Ingredienser

porsjoner

Reinsdyrkarbonader:

  • 400 g reinsdyrskav
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 stk. finhakket løk
  • 50 g hakket sylteagurk
  • 1 ss potetmel
  • 1 dl kremfløte
  • 2 ss smør til steking

Tilbehør:

  • 4 skiver bacon
  • 2 ss frisk gressløk
  • 1 båt hvitløk
  • 8 ss lettrømme
  • 1 pk ferdigkuttet salatblanding
  • 2 stk. tomat
  • 8 skiver sylteagurk
  • 8 skiver landbrød , ristet

Slik gjør du

bar