Reinsdyrkarbonade
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Med reinsdyrskav eller finnbiff i fryseren har du flere gode middagsmuligheter. Halvtint reinsdyrskav blir til flott farse i løpet av få sekunder, og du kan lage herlige, grove reinsdyrkarbonader med masse smak. Har du avskjær eller kjøttdeig av rein, er dette selvfølgelig også flott å bruke i denne retten.
Ingredienser
porsjoner
Reinsdyrkarbonader:
-
400 g reinsdyrskav -
1 ts salt -
0,5 ts pepper -
1 stk. finhakket løk -
50 g hakket sylteagurk -
1 ss potetmel -
1 dl kremfløte -
2 ss smør til steking
Tilbehør:
-
4 skiver bacon -
2 ss frisk gressløk -
1 båt hvitløk -
8 ss lettrømme -
1 pk ferdigkuttet salatblanding -
2 stk. tomat -
8 skiver sylteagurk -
8 skiver landbrød , ristet