Quinoasalat med roastbiff

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Quinoa er frø som kommer fra Sør Amerika og har samme bruksområde som ris og couscous. Prøv den i en salat! Her blir salaten servert sammen med roastbiff, et kjøttpålegg som er en kilde til jern.

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g roastbiff i skiver
  • 4 dl kjøttbuljong (utblandet)
  • 2 dl quinoa
  • 0,5 ts salt
  • 1 boks grønne linser (ferdig kokt)
  • 2 stk. rød paprika
  • 2 ss hakket bladpersille
  • 1 dl kesam original, 8 % 1%

Slik gjør du

  1. Kok opp buljong i en kjele og tilsett quinaokornene. La det koke under lokk i 15 minutter. Tilsett salt og la dem stå å svelle  i 5 minutter.
  2. Skjær paprika i små terninger. Skyll linsene og bland dem med paprika, quinoa og hakket persille.

Server quinoasalaten med roastbiff og en skje kesam.