Quinoasalat med roastbiff
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Quinoa er frø som kommer fra Sør Amerika og har samme bruksområde som ris og couscous. Prøv den i en salat! Her blir salaten servert sammen med roastbiff, et kjøttpålegg som er en kilde til jern.
Ingredienser
porsjoner
-
300 g roastbiff i skiver -
4 dl kjøttbuljong (utblandet) -
2 dl quinoa -
0,5 ts salt -
1 boks grønne linser (ferdig kokt) -
2 stk. rød paprika -
2 ss hakket bladpersille -
1 dl kesam original, 8 % 1%
Slik gjør du
- Kok opp buljong i en kjele og tilsett quinaokornene. La det koke under lokk i 15 minutter. Tilsett salt og la dem stå å svelle i 5 minutter.
- Skjær paprika i små terninger. Skyll linsene og bland dem med paprika, quinoa og hakket persille.
Server quinoasalaten med roastbiff og en skje kesam.