Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Quesadilla med kjøttdeig og mais

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g kjøttdeig , stekt og krydret med tacokrydder
  • 4 stk. maistortilla eller hvetetortilla
  • 2 dl revet hvitost
  • 1 dl hermetiske maiskorn
  • 1 dl salsa , gjerne sterk
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Har du rester igjen etter tacomiddagen og noen osterester? Legg det mellom to tortillalefser, stek i tørr stekepanne, og vipps, så har du quesadilla. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g kjøttdeig , stekt og krydret med tacokrydder
  • 4 stk. maistortilla eller hvetetortilla
  • 2 dl revet hvitost
  • 1 dl hermetiske maiskorn
  • 1 dl salsa , gjerne sterk

Slik gjør du

  1. Fordel kjøttdeig, ost og mais på den ene tortillaen. Legg den andre  over og klem godt sammen.
  2. Stek i tørr stekepanne på middels varme i 2-3 minutter på hver side.
  3. Del hver quesadilla i snipper. Server dem med en skål salsa ved siden av.
I stedet for vanlig kjøttdeig kan du gjerne bruke magrere kjøttdeig som inneholder under 10 prosent fett, karbonadedeig, kyllingkjøttdeig eller kjøttdeig av svin.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 18.04.2024 21:57:31