Lammekoteletter med timian- og hvitløkspotetpuré

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Gi potetmosen smak av urter og hvitløk, og lammekotelettene når nye høyder!

Ingredienser

porsjoner
  • 1 kg lammekotelett
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 2 ss nøytral olje

  • 10 stk. potet
  • 2 ss smør
  • 0,5 dl matfløte
  • 2 båter hvitløk
  • 2 ss finhakket frisk timian
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Slik gjør du

1. Skrell poteter og kok dem i usaltet vann.

2. Mos potetene og bland inn smør, fløte, presset hvitløk og timian. Smak til med salt og pepper.

3. Krydre lammekoteletter med salt og pepper. Bruk sterk varme og brun dem raskt på begge sider i en panne med olje. Etterstek på svakere varme i 2-3 minutter.