Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Knuste og sprø poteter med urtesmør er perfekt tilbehør til middagen eller kan serveres alene som en digg snacks. Knuste poteter er også en super måte å bruke opp kokte poteter fra gårsdagens middag. Potetene blir crunchy på utsiden og får en myk og god kjerne.
Bruk gjerne rester av kokte poteter.
Du kan også bruke kokte poteter fra en tidligere middag. Knus dem, pensle med olje og stek til de er gjennomvarme og sprø på utsiden. Du kan fint bruke airfryer, så lenge du får plass i kurven.
Juster mengde chilipaste etter hvor spicy du liker det.
Server knuste poteter som en egen rett med dip, eller som tilbehør til grillmaten.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.