Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Bacon glasert med lønnesirup og brunt sukker er en salt, søt og sprø godbit! Perfekt som tilbehør til ost, hamburgeren eller på pannekaker.
Kombinasjonen av fett og sukker gjør at baconet lett kan brenne seg, så det er viktig å følge med under steking. Etter at du har hatt på lønnesirup og sukker kan det gå meget fort fra gyllent til brent.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.