Frittata med medisterkaker og potet

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Frittata er en smårett som passer ypperlig til lunsj, kvelds eller i matpakka. Her lager du den med medisterkaker.

Ingredienser

porsjoner
  • 5 stk. egg
  • 2 ss vann
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 0,25 stk. løk
  • 4 stk. kokte poteter
  • 1,5 ss olivenolje
  • 100 g frisk spinat
  • 2 stk. medisterkake

Slik gjør du

  1. Knekk eggene i en bolle. Tilsett vann, salt og pepper og visp alt godt sammen.
  2. Finhakk løk og skjær poteter i grove biter. Stek løk og poteter et par minutter i en liten varm stekepanne med olivenolje. Ha i spinat og stek til den faller sammen.
  3. Hell eggeblandingen i pannen og legg over lokk. La frittataen stivne på svak varme.

Server gjerne frittata med noen skiver stekt eller ristet baguette. Det er veldig godt å dra en hvitløksbåt over det ristede brødet før servering.