Frittata med medisterkaker og potet
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Frittata er en smårett som passer ypperlig til lunsj, kvelds eller i matpakka. Her lager du den med medisterkaker.
Ingredienser
porsjoner
-
5 stk. egg -
2 ss vann -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper -
0,25 stk. løk -
4 stk. kokte poteter -
1,5 ss olivenolje -
100 g frisk spinat -
2 stk. medisterkake
Slik gjør du
- Knekk eggene i en bolle. Tilsett vann, salt og pepper og visp alt godt sammen.
- Finhakk løk og skjær poteter i grove biter. Stek løk og poteter et par minutter i en liten varm stekepanne med olivenolje. Ha i spinat og stek til den faller sammen.
- Hell eggeblandingen i pannen og legg over lokk. La frittataen stivne på svak varme.
Server gjerne frittata med noen skiver stekt eller ristet baguette. Det er veldig godt å dra en hvitløksbåt over det ristede brødet før servering.