Enkel dessert med julekaker
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Knasende sprø julekaker, myk vaniljekesam eller -yoghurt, og syrlige bjørnebær! En superenkel og deilig dessert, der du får brukt opp noen av julekakene du enda ikke har spist opp;)
Ingredienser
porsjoner
-
200 g rester av julekaker (biscotti, krumkaker, pepperkaker eller annet, eventuelt andre typer kjeks) -
200 g frosne bjørnebær -
1 ss sukker -
1 stk. stjerneanis (kan sløyfes) -
3 dl vaniljekesam eller vaniljeyoghurt
Slik gjør du
- Knus rester av julekaker i mindre biter.
- Varm bjørnebær, sukker og stjerneanis i en liten kjele, til bærene er lune og sukkeret er løst opp.
- Legg vaniljekesam/vaniljeyoghurt, knuste julekaker og lune bjørnebær lagvis i noen pene glass eller skåler.