Brødsmulesti
1 form blir ca. 50 små biter.
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Baklava er en kjent dessert fra Midtøsten som kombinerer sprø filodeig, pistasjnøtter og smør, og dynkes i søt sukkerlake. Resultatet blir en kake som er både crunchy og seig - perfekt til både fest og noe spesielt godt når du har besøk.
La kaken stå slik at sirupen absorberes, helst i noen timer eller over natten før servering for best resultat. Mektig og godt!
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.