Avokadotartar med eggeplomme

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En deilig vegetarversjon av det klassiske tartarsmørbrødet. Du kan også servere avokadotartaren med posjert eller stekt egg.

Ingredienser

porsjoner
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ss finhakket rødløk
  • 1 ss dijonsennep
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 ss grovhakket kapers
  • 1 ss finhakket frisk persille
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 0,5 ts worchestershiresaus
  • 2 stk. modne avokado
  • 2 stk. eggeplomme
  • 0,5 pk salte kjeks

Slik gjør du

Liker du litt mer kick i maten kan du finhakke litt chili og blande i avokadoblandingen eller smake til med litt Sriracha. Du kan også bytte persille med koriander for å få en meksikansk vri.