Vegetarpai med sopp

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Med et saftig fyll av grønnsaker, sopp og deilig saus er denne paien perfekt å sette på bordet i et vennelag. Server en raus bolle med frisk salat til, og vi garanterer suksess.

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. løk
  • 0,5 stk. purre
  • 3 stilker stilkselleri (stangselleri)
  • 4 båter hvitløk
  • 4 ss nøytral olje til steking
  • 500 g aromasopp eller annen sopp
  • 150 g pecannøtter
  • 2 stilker frisk rosmarin
  • 0,5 bunt bladpersille
  • 1 ts kajennepepper
  • 3 dl grønnsakbuljong (utblandet)
  • 1,5 ss maisenna
  • 1 stk. til pensling egg

Paideig

  • 200 g margarin uten melk
  • 300 g hvetemel
  • 1 ts salt
  • 1 dl vann

Slik gjør du

bar