Tortellini med ricotta

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Tortellini fylt med ricotta er en deilig smak av Italia. Og hjemmelaget pasta, det er enklere enn mange tror! Pasta er også perfekt å lage sammen med familie og venner som en sosial aktivitet på kjøkkenet.  

Ingredienser

porsjoner

Pastadeig:

  • 500 g hvetemel evt. pastamel eller durumhvete
  • 1 ts salt
  • 4 stk. egg
  • 4 stk. eggeplomme

Fyll:

  • 400 g frisk spinat
  • 2 ts salt
  • 400 g ricotta
  • 60 g revet parmesan
  • 0,5 ts revet muskatnøtt
  • 1 ts kvernet pepper

Slik gjør du

bar
bar

Server fylte tortellinier på varme tallerkner, og topp gjerne med revet parmesan og et dryss nykvernet pepper før servering. Tortelliniene kan du også servere med en smaksrik ragu, eller i en buljong toppet med revet parmesan.