Snitter med laks og eggerøre

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Snitter med røkelaks og eggerøre er alltid populært å ha med blant de fem utvalgte når man velger snitter til et selskap. Disse flotte snittene klarer du å lage selv.

Ingredienser

porsjoner
  • 1 skive loff
  • 1 ts smør
  • 2 blader crispisalat eller annen salat
  • 35 g eggerøre
  • 4 skiver røkelaks

Slik gjør du

  1. Ha smør på loffskiven. Del skiven i to på tvers. 
  2. Vask salatblader og legg dem på brødskiven.
  3. Legg på et godt stykke eggerøre på hver av brødskivene. Skal du lage snitter til mange, så kan du beregne å lage eggerøre av ca. 1/2 egg per snitte.
  4. Vri litt på skivene med røkelaks og anrett dem fint, delvis over eggerøren.
  5. Pynt med gressløk eller dill.
Snitter