Snitter med laks og eggerøre
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Snitter med røkelaks og eggerøre er alltid populært å ha med blant de fem utvalgte når man velger snitter til et selskap. Disse flotte snittene klarer du å lage selv.
Ingredienser
porsjoner
-
1 skive loff -
1 ts smør -
2 blader crispisalat eller annen salat -
35 g eggerøre -
4 skiver røkelaks
Slik gjør du
- Ha smør på loffskiven. Del skiven i to på tvers.
- Vask salatblader og legg dem på brødskiven.
- Legg på et godt stykke eggerøre på hver av brødskivene. Skal du lage snitter til mange, så kan du beregne å lage eggerøre av ca. 1/2 egg per snitte.
- Vri litt på skivene med røkelaks og anrett dem fint, delvis over eggerøren.
- Pynt med gressløk eller dill.
Snitter