Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Skagenrøre med chips

Skagenrøre med chips

Ingredienser

8  porsjoner

Skagenrøre:

  • 800 g reker eller ca. 300 g pillede reker
  • 200 g krepsehaler
  • 0,5 stk. rødløk
  • 1 ss frisk dill
  • 2 ss majones
  • 2 ss lettrømme
  • skall og saft av 0,5 stk. sitron
  • 3 stk. reddik
  • 50 g ørretrogn eller annen rogn

Hjemmelaget chips:

  • 8 stk. maistortilla
  • 1 l nøytral olje

Oppskriftsintroduksjon

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Skagenrøre er en favoritt hele året, men bør særlig nytes om vinteren når skalldyr er på sitt beste! Her serveres skagenrøre på et stort fat med hjemmelaget chips som en lekker delerett. Kan også serveres sammen med toastet loff.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

8  porsjoner

Skagenrøre:

  • 800 g reker eller ca. 300 g pillede reker
  • 200 g krepsehaler
  • 0,5 stk. rødløk
  • 1 ss frisk dill
  • 2 ss majones
  • 2 ss lettrømme
  • skall og saft av 0,5 stk. sitron
  • 3 stk. reddik
  • 50 g ørretrogn eller annen rogn

Hjemmelaget chips:

  • 8 stk. maistortilla
  • 1 l nøytral olje

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Legg skagenrøre utover et stort fat, og server med hjemmelaget chips!

Skagenrøre med chips

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.17300, server:MP-PRD-WEB11 05.12.2025 09:27:27