Salat med brissel og sopp
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Brissel fra lam eller kalv er en godbit som sjelden er å finne i kjøttdisken, men som er elsket av kokker og restaurantgjester på leting etter noe helt spesielt. Denne salaten med sopp og sitrusdressing framheves den milde, men egenartede smaken på brisselen.
Ingredienser
porsjoner
-
600 g kalvebrissel eller lammebrissel -
3 ss hvetemel -
1 ts salt -
0,5 ts kvernet pepper -
1 stk. egg -
2 dl griljermel eller panko brødkrum -
ca.
7 dl frityrolje til steking
Sitrusdressing:
-
saften av
1 stk. appelsin -
2 ts dijonsennep -
1 ss sukker -
4 ss nøytral olje
Salat:
-
200 g kantarell -
1 pose blandet babybladsalat -
0,5 dl rødløk i tynne båter -
2 dl reddikspirer eller andre spirer