Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Av en nøttebunn, også kalt makronbunn, kan du lage suksessterte, daimiskake eller en enkel nøttekake med krem og bær. Makronbunn er dessuten obligatorisk i den bergenske festkaken Hvit dame.
Når bunnen er avkjølt er det enklere å få den ut av formen. Hvelv den på et fat og trekk av bakepapiret. Om du vil servere bunnen med den stekte siden opp, kan du hvelve den én gang til. Bruk bunnen av kakeformen og la bunnen deretter gli over på fatet igjen.
Av en nøttebunn kan du lage suksessterte eller du kan lage en enkel kake av den ved å pynte med krem og bær.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.