Hummerbisque
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Avansert
Har du lyst til å imponere gjestene dine med en fantastisk forrett? Da er Hummerbisque med fennikel, appelsin og konjakk noe du bare må prøve!
Ingredienser
4 porsjoner
-
2 stk. hummer -
4 ss nøytral olje -
1 stk. løk -
100 g fennikel -
100 g stilkselleri (stangselleri) -
1 stk. hvitløk -
3 ss tomatpuré -
1 stk. appelsin -
2 dl konjakk -
4 dl hvitvin -
1,5 l melk -
0,5 stk. sitron (saft) -
1 ss hvitvinseddik -
0,5 ts kajennepepper -
2 ss ketchup -
200 g smør
Garnityr:
-
1 stk. appelsin -
1 stk. fennikel -
1 bunt finhakket frisk gressløk -
2 ss olivenolje -
1 ss sitronsaft
Slik gjør du
Tilberedning av hummer