Grillet bruschetta med spekeskinke
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Bruschetta kan lages på grillen. En frisk og enkel italiensk sommerrett, som tar lite tid.
Ingredienser
porsjoner
-
8 skiver spekeskinke -
4 skiver landbrød -
1 båt hvitløk -
4 ss olivenolje til pensling -
4 ss aïoli -
8 stk. rød cherrytomat på stilk -
2 ss olivenolje -
1 ts grovt salt
Slik gjør du
- Pensle brødskivene med olivenolje på begge sider. Grill til de har fått en gyllen stekeskorpe. Del hvitløksbåten i to og gni dem over brødskivene.
- Legg tomatene i en ildfast form. Ha over olivenolje og strø på salt. Sett formen på grillen med lokk over i 8-10 minutter.
- Smør aÏoli på skivene og legg spekeskinke. Topp det hele med bakte tomater.