Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Frittata med asparges, potet og ost

Frittata med asparges, potet og ost

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. kokt potet
  • 4 stk. frisk grønn asparges
  • 0,5 stk. rød paprika
  • 2 ss olivenolje
  • 6 stk. egg
  • 0,5 dl vann
  • 30 g revet parmesan
  • 1 ts salt
  • ca. 50 g revet hvitost
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 286 kcal
Fett 20 g
Protein 18 g
Karbohydrater 8 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Server frittata som én av flere tapasretter, eller la den gjerne få en plass på det norske koldtbordet.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. kokt potet
  • 4 stk. frisk grønn asparges
  • 0,5 stk. rød paprika
  • 2 ss olivenolje
  • 6 stk. egg
  • 0,5 dl vann
  • 30 g revet parmesan
  • 1 ts salt
  • ca. 50 g revet hvitost
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 286 kcal
Fett 20 g
Protein 18 g
Karbohydrater 8 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Har du ikke stekeovn? Lag frittataen i stekepanne og stek den på svak varme, under lokk til eggene har stivnet.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Rabarbra, asparges og jordbær – sesong for de norske vårfavorittene

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12428, server:MP-PRD-WEB14 14.12.2024 04:43:08