Flott bryllupskake i 3 etasjer
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Avansert
Til en av livets største fester hører det med en imponerende kake! Her får du hjelp trinn for trinn om du vil lage en fantastisk bryllupskake i tre etasjer.
Ingredienser
45 porsjoner
Sukkerbrød:
-
16 stk. egg -
5 dl sukker -
200 g malte mandler -
200 g hvetemel -
2 ts bakepulver -
3 dl melk eller saft til dynking -
ca.
3 dl eplemost -
ca.
5 dl aprikossyltetøy , lett søtet -
ca.
2 kg marsipan
Fyll og pynt:
-
2 l kremfløte -
3 ss sukker -
4 -
5 stk. krokansjokolade
Slik gjør du
Bunnene lages lettest i to omganger, ved at man deler oppskriften i to. Første halvdel passer det å fordele i de to minste formene, siste halvdel passer til den største formen.