Bruschetta med reinsdyrskav
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Superenkel, fresh og digg tapasrett! Bruschetta med ertepuré - sprøtt, friskt og fargerikt.
Ingredienser
porsjoner
-
250 g reinsdyrskav -
2 ss smør til steking -
10 skiver baguette -
2 ss nøytral olje til steking
Ertepuré:
-
200 g frosne erter -
0,5 båt revet hvitløk -
1 ss smør -
1 dl matfløte -
revet skall av
0,25 stk. sitron (kan sløyfes) -
1 stilk frisk mynte
Slik gjør du
- Skjær baguette i skiver. Stek skivene gylne i litt olje i en stekepanne. Legg stekte skiver baguette over på et ark tørkepapir slik at fettet renner av.
- Ha ertene i en liten kjele med revet hvitløk og smør. Varm opp og fres erter til ertene har tint.
- Mos dem med en stavmikser og spe med fløte. Smak til med litt finhakket mynte, salt og pepper.
- Stek halvtint reinsdyrskav raskt i en varm stekepanne med litt smør, krydre med salt og pepper.
- Ha en god skje ertepuré oppå hver baguettskive, topp med saftig reinsdyrskav og pynt med litt frisk mynte og nykvernet pepper. Drypp gjerne over litt god olivenolje før servering.