Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Appelsinkake uten mel

Appelsinkake uten mel

Ingredienser

  • 2 stk. appelsin á 150 g, helst økologisk
  • 6 stk. egg
  • 250 g malte mandler
  • 250 g rørsukker
  • 3 ts vaniljesukker
  • 1 ts natron
  • 0,5 dl melis
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (8)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

I denne saftige og smakfulle appelsinkaken har vi kokt hele appelsiner møre og kjørt dem til mos. En morsom måte å lage kake på, og det gjør den utrolig saftig og smakfull. Hvetemel er byttet ut med finmalte mandler.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 2 stk. appelsin á 150 g, helst økologisk
  • 6 stk. egg
  • 250 g malte mandler
  • 250 g rørsukker
  • 3 ts vaniljesukker
  • 1 ts natron
  • 0,5 dl melis

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB15 23.04.2024 17:07:34