Suovas i pitabrød

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Festivalmat fra nord! Suovas i pita, eller reinsdyrkebab, går raskt å tilberede og smaker utrolig godt. Mikset med deilig rømmedressing og sprø salat er dette skikkelig herlig snacks. 

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g suovas (røkt reinsdyrskav) eller reinsdyrskav
  • 2 ss margarin
  • 6 blader hjertesalat
  • 3 stk. pitabrød

Rømmedressing:

  • 1,5 dl rørosrømme
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 1 ts løkpulver
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Grønnsaker:

  • 0,5 stk. agurk
  • 0,5 stk. rødløk
  • skallet av 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper

Slik gjør du