Quesadilla på primus

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Quesadilla er super turmat som kan lages i utallige smaksvarianter. Her har du en variant fylt med ferdigstekt kjøttdeig, deilig ost og mais. Perfekt når du har rester fra tacomiddagen og skal ut på tur!

Ingredienser

4  porsjoner
  • 4 stk. tortillalefse
  • 200 g kjøttdeig , stekt og krydret med tacokrydder
  • 4 ss hermetiske maiskorn
  • 200 g revet ost
  • 4 stk. finhakket vårløk
  • 4 ss lettrømme

Slik gjør du

  1. Fordel stekt kjøttdeig, mais, revet ost og vårløk på den ene halvdelen av hver tortillaen. Brett over den andre halvdelen.
  2. Fyr opp primusen til middels varme. Stek quesadillaene i en tørr stekepanne til osten er smeltet og lefsene er sprø og gylne på begge sider. Pass på at det ikke blir for varmt underveis.

Server med en klatt rømme og gjerne litt ekstra vårløk.