Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Glutenfritt havrebrød

Glutenfritt havrebrød

Ingredienser

porsjoner

1 porsjon gir 2 brød á 1 liter.

Deig:

  • 6 dl vann
  • 1 pk gjær
  • 50 g lys sirup
  • 1 ss rapsolje
  • 180 g jyttemel
  • 120 g glutenfrie havregryn
  • 70 g potetmel
  • 60 g solsikkekjerner
  • 35 g fiberhusk
  • 2 ts salt
  • 2 ss glutenfri pofiber

Til pensling og pynt:

  • 0,5 dl vann
  • 2 ss glutenfrie havregryn

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Et kjempegodt brød  med nøtteaktig smak av havre, for deg med cøliaki og glutenallergi. Brødene bakes i små former, som lett fryses ned.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

1 porsjon gir 2 brød á 1 liter.

Deig:

  • 6 dl vann
  • 1 pk gjær
  • 50 g lys sirup
  • 1 ss rapsolje
  • 180 g jyttemel
  • 120 g glutenfrie havregryn
  • 70 g potetmel
  • 60 g solsikkekjerner
  • 35 g fiberhusk
  • 2 ts salt
  • 2 ss glutenfri pofiber

Til pensling og pynt:

  • 0,5 dl vann
  • 2 ss glutenfrie havregryn

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:11.21.1.12723, server:MP-PRD-WEB13 24.01.2025 10:15:35