Brokkoli- og ertesuppe med torsk

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Torsk er en ypperlig matfisk som er lett å lykkes med. Sammen med denne suppen, og toppet med syltet rødløk, har du et spennende og litt annerledes måte å servere torsken på. 

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g torskefilet
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 ss olivenolje
  • 1 stk. løk
  • 0,5 stk. brokkoli
  • 2 ss margarin
  • 8 dl fiskekraft eller fiskebuljong
  • 400 g frosne erter
  • 1 dl matfløte
  • 1 stk. rødløk
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 1 ss sukker
  • 1 ss vann
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 ss hakket frisk gressløk

Suppe:

Topping:

Slik gjør du