Pitapizza med biffstrimler

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Hvem vinner spurten av pitapizzaen og frossenpizzaen? Ikke lett å tippe, kanskje uavgjort?

Ingredienser

  • 200 g biffkjøtt i strimler
  • 8 stk pitabrød
  • 1 boks hakkede hermetiske tomater med oregano og basilikum
  • 1 stk rødløk
  • 12 pk ruccula
  • 100 g fersk mozzarella

Slik gjør du

Slik gjør du:

  1. Bre en til to spiseskjeer hermetiske tomater ut over hvert pitabrød.
  2. Legg på løkringer, ost og biffstrimler (biffstrimlene skal ikke stekes på forhånd). Stek pizzaen på 225 °C i ca. 10 minutter. Legg salat på toppen av hver pitapizza rett før servering. 
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.