Pitapizza

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Disse pizzaene lager du like raskt som ferdig frossenpizza. Siden du kan velge fyll selv, blir den gjerne enda bedre. Og så er den hjemmelaget!

Ingredienser

4
Porsjoner
  • 400 g kjøttdeig av svin
  • 8 stk pitabrød
  • 1 glass pizzasaus
  • 1 stk hakket løk
  • 1 pose tacokrydder
  • 300 g revet hvitost
  • 2 ss margarin eller olje til steking

Slik gjør du

Forvarm ovnen til 200 °C.
  1. Legg pitabrød utover på et stekebrett med bakepapir under. Smør pizzasaus på pitabrødene.
  2. Stek kjøttdeig og løk sammen med tacokrydder i en stekepanne med margarin/olje. Følg anvisning på tacokrydderet.
  3. Ha kjøttdeig og pizzaost på pitabrødene og gratinér i ovn til de er gylne ca. 10 minutter.
Varier gjerne fyllet. Eksempelvis purre, ananas og soltørkede tomater. Ha gjerne bearnaisesaus på toppen sammen med osten før du steker pizzaene, en dag du har lyst til å kose deg litt ekstra. Det er utrolig godt!
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.