Bakt potet

Category Name
Gjester
Difficoulty
Enkel
Preparation time
Over 60 min

Bakt potet gir uante muligheter, der det bare er din fantasi som setter grenser. Du kan fylle poteten med hva du vil, som kryddersmør, hvitløksmør, rømme, bacon, skinke, mais, ost og mye, mye mer. 

Ingredienser

  • 1 stk bakepotet

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Forvarm stekeovn til 200 °C.

2. Bruk en gaffel og stikk mange små hull over hele poteten. 

Beregn 1 bakepotet per person, avhengig av hvor store de er. Små poteter kan også bakes men behøver ikke like lang tilberedningstid. Beregne da flere per person.

3. Pakk potet godt inn i aluminiumsfolie og sett på en stekerist eller på et stekebrett. Stek midt i stekeovn i ca. 1 time. 

Poteten er ferdig når den gir lett etter når du trykker på den.

4. Skjær et snitt i toppen av poteten med en kniv og klem på midten. Da vil poteten åpne seg og avkjøles litt. 

Server med det tilbehøret du ønsker.

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.