Pitapizza med tandoorikylling

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Lyst på en rask og enkel pizza? Pitapizza er løsningen - og toppes den med tandoorikrydret kylling og fetaost, garanterer vi at den blir en fast rett på middagsrepertoaret ditt. Toppet med agurksalsa smaker pitapizzaen rett og slett superdigg! Dette er en gjenoppskrift som hører sammen med Tandoorilaks med agurkdressing

Ingredienser

  • 1 pakke kylling lårfilet (á 500 g)
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 ss tandoorikrydder
  • 1 ts salt
  • 12 ts pepper
  • 3 ss crème fraîche orginal, 35 %
  • 6 stk pitabrød
  • 1 pakke fetaost (á 200 g)

Agurksalsa:

  • 12 stk agurk
  • 1 stk rødløk
  • 1 ss olivenolje
  • 12 ts kvernet pepper
  • 12 pakke finhakket bladpersille
  • skall og saft av 12 stk sitron

Slik gjør du

1. Skjær kylling lårfilet i små biter.

2. Ha margarin i en varm stekepanne og stek kyllingbitene til de er nesten gjennomstekt, ca. 4 minutter. Krydre med tandoorikrydder, salt og pepper.

3. Legg pitabrød utover på et bakepapirkledd stekebrett, og smør crème fraiche på pitabrødenene.

4. Fordel den stekte kyllingen på pitabrødene, smuldre fetaost over.

5. Stek pitapizzaene på 200 °C i ca. 10 minutter.

6. Skjær agurk og rødløk i små terninger. Bland inn finhakket bladpersille, olivenolje, pepper og skall og saft av sitron.

Server pitapizzaene med den friske agurksalsaen til. 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.