Kylling i wok fra Kina

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Wok grønnsaker og kjøtt, og bland inn kokte nudler. Hell over en ferdig woksaus til slutt. Enkelt - smakfullt - magert!

Ingredienser

  • 4 stk kyllingfilet
  • 2 båt hvitløk
  • 2 ts finhakket, frisk ingefær
  • 1 stk rød chili
  • 1 pose ferdig woksaus
  • 1 stk rødløk
  • 1 stk grønn squash
  • 1 stk rød paprika
  • 1 boks hermetisk babymais
  • 12 stk brokkoli
  • 2 ss rapsolje til steking
  • 200 g fullkornsnudler
  • 1 ts nykvernet pepper
Vis næringsinnhold
Energi
436,5kcal
Fett
9,3g
Protein
41,2g
Karbohydrater
45,35g
Jern
1,1mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Skjær kyllingfiletene i strimler.
  2. Bland kyllingstrimler, hvitløk, ingefær og chili med woksaus. Mariner i ca. 1/2 time.
  3. Skjær rødløk i ringer, squash i skiver, paprika og brokkoli i biter.
  4. Kok nudlene etter anvisningen på pakken.
  5. Ta kjøttet ut av marinaden og fres kjøttet raskt (2-3 minutter) i olje på sterk varme i en panne. Ta ut kjøttet og fres grønnsakene.
  6. Bland de stekte kyllingstrimlene og nudler forsiktig i til slutt. Tilsett marinaden og smak til med pepper og eventuelt salt.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.