Kylling chop suey

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Under 20 min

Du har sikkert spist kylling chop suey på kinesisk restaurant. Hva med å lage den selv? Prøv vår enkle og smakfulle oppskrift.

Ingredienser

  • 500 g kyllingfilet
  • ca. 2 ss maisstivelse (maizena)
  • ca. 2 ss olje til steking
  • 1 stk løk
  • 3 stk gulrot
  • 1 ss hakket frisk ingefær
  • 1 pose frossen wokblanding
  • 4 stk vårløk
  • 3 dl hønsebuljong (utblandet)
  • 1 ss soyasaus
  • ca. 1 ss østerssaus (oyster sauce)
Vis næringsinnhold
Energi
318kcal
Fett
7.7g
Protein
34.9g
Karbohydrater
23.8g
Jern
1.7mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Skjær kyllingkjøtt i strimler. Del løk i tynne båter, gulrot og vårløk i tynne skiver. Ha ingrediensene til sausen klar.

2. Vend kyllingstrimlene i maisstivelse og stek dem raskt i olje til de er gjennomstekt.

3. Ta kjøttet ut og fortsett med løk, gulrot og ingefær.

4. Ha kjøttet tilbake i pannen når grønnsakene er omtrent møre og tilsett de hermetiske wokgrønnsakene sammen med vårløk. Hell over hønsebuljong og kok opp.

5. Smak til med soyasaus, østerssaus og eventuelt salt og pepper.

Server gjerne med jasminris.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.