Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Torsk med spekeskinke

Ovnsbakt torsk med spekeskinke

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g torskefilet , uten skinn og bein
  • 0,5 ts grovmalt pepper
  • 4 skiver spekeskinke
  • 1 pk rød cherrytomat
  • 2 ss nøytral olje
  • 2 dl matfløte
  • 0,5 pk ruccula
  • 0,5 ts salt
  • 1 stk. brokkoli
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (3)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ovnsbakt torsk krydret med pepper og surret inn i en god spekeskinke blir snadder hverdagsmat. Bak tomater med fisken i stekeovnen, lag en grønn og deilig rucculasaus, og kok potet og brokkoli. Enkelt, sunt og godt!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g torskefilet , uten skinn og bein
  • 0,5 ts grovmalt pepper
  • 4 skiver spekeskinke
  • 1 pk rød cherrytomat
  • 2 ss nøytral olje
  • 2 dl matfløte
  • 0,5 pk ruccula
  • 0,5 ts salt
  • 1 stk. brokkoli

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Her krydrer vi ikke med salt, fordi spekeskinken vi surrer rundt vil gi nok salt til fisken.

Anrett torskestykkene på tallerken med rucculasaus og brokkoli. Retten smaker også kjempegodt med kokt ris. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB15 18.04.2024 05:13:25