Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ovnsbakt torsk med brokkoli og purre

Ovnsbakt torsk med brokkoli og purre

Ingredienser

4  porsjoner
  • 800 g torskefilet
  • 1 stk. brokkoli
  • 0,5 stk. purre den hvite delen
  • 1 dl olivenolje
  • 4 båter finkuttet hvitløk
  • 1 ts tørkede chiliflakes
  • 1 stk. sitron
  • 3 ss hakkede mandler
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 0,5 boks lettrømme
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (8)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Torsk, brokkoli og purre og en varm stekeovn - stort mer skal ikke til for å lage en rask og god fiskemiddag! Server med quinoa, ris eller byggryn for et mer mettende måltid.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

4  porsjoner
  • 800 g torskefilet
  • 1 stk. brokkoli
  • 0,5 stk. purre den hvite delen
  • 1 dl olivenolje
  • 4 båter finkuttet hvitløk
  • 1 ts tørkede chiliflakes
  • 1 stk. sitron
  • 3 ss hakkede mandler
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 0,5 boks lettrømme

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 24.04.2024 14:24:21