Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Marinert biff med grønnsakesspyd

Biff med grønnsaker på grillspyd

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. marinert biff av ytrefilet storfe
  • 8 stk. sjalottløk
  • 8 stk. rød cherrytomat
  • 8 stk. gul cherrytomat
  • 1 stk. grønn squash
  • 2 ss nøytral olje
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 259 kcal
Fett 7.2 g
Protein 40.6 g
Karbohydrater 6.2 g
Jern 4.4 mg
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Her er en frisk og sommerlig rett. Ved å kjøpe ferdigmarinerte biffer får du en rask og ekstra smakfull middag.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. marinert biff av ytrefilet storfe
  • 8 stk. sjalottløk
  • 8 stk. rød cherrytomat
  • 8 stk. gul cherrytomat
  • 1 stk. grønn squash
  • 2 ss nøytral olje
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 259 kcal
Fett 7.2 g
Protein 40.6 g
Karbohydrater 6.2 g
Jern 4.4 mg

Slik gjør du

  1. Skrell sjalottløk, skyll tomat og del squash i halve skiver.
  2. Tre grønnsakene på spyd. Pensle med olje og strø på salt og pepper.
  3. Grill spydene på middels sterk varme i ca. 5 minutter, mens du snur dem ofte.
  4. Grill biffene på middels sterk varme i 2-3 minutter på en side. Når kjøttsaften begynner å piple på oversiden kan du snu skivene og steke videre til rosa kjøttsaft pipler frem.

Server biff og grønnsaksspyd med ris (gjerne fullkornsris, villris eller brun ris).

Bruker du grillspyd av tre, bør de legges i vann en stund først, ellers kan de ta fyr.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Campaign soudcloud block Grilling

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB13 20.04.2024 09:58:26