Sprøstekt kyllingfilet på avokadosalat

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Under 20 min

Lag en nydelig salat med sprøstekt kyllingfilet på toppen.

Ingredienser

  • 3 stk kyllingfilet
  • 1 stk egg
  • 2 ss strøkavring
  • 12 stk løk
  • 2 ss margarin til steking
  • ca. 12 stk romanosalat
  • 1 stk avokado
  • 2 båt hvitløk
  • 2 ss olivenolje
  • 1 dl revet parmesan
  • 1 ts flaksalt eller kvernet salt

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Skjær kyllingfiletene i strimler. Vend dem i sammenpisket egg og deretter i brødrasp. Dryss på salt og pepper.
 
2. Skjær løken i båter. Stek kylling og løk i middels varm panne med smør i 2–3 minutter.

3. Riv salatbladene i biter og bland dem med avokadoskiver, presset hvitløk, olje og parmesan. Dryss over grovt salt.

Server sprøstekt kyllingfilet sammen med salaten og litt rømmedressing.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.