Pai med falukorv

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Herlige små paier som smaker godt og er enkle å lage. Restene fra middagen er også supre å ha i matpakka. I denne oppskriften har vi beregnet to paier til hver.

Ingredienser

  • 1 stk falukorv á 400 g i skiver
  • 112 stk tomat i skiver
  • 1 stk fersk pizzabunn, rektangulær á 550 g
  • 12 beger lett crème fraîche
  • 3 ss pesto

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Forvarm stekeovn til 225 °C.

2. Skjær falukorv og tomat i skiver.

3. Rull ut pizzadeig og del den i 8 firkanter, ca. 14 x 14 cm. Rull kantene innover på hver firkant. 

4. Bland crème fraîche og pesto. Legg 1 ss av blandingen i hver firkant, smør det litt utover.

5. Legg falukorv og tomat annenhver gang i takstenmønster over crème fraîche- og pestoblandingen. Pensle kantene med egg.

6. Stek midt i ovnen i ca. 15 minutter. 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.