Pastasalat med karrikylling

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Pastasalat med karrikylling er en ordentlig smaksbombe. Mettende og god er den også.

Ingredienser

  • 3 stk kyllingfilet
  • 2 ss flytende margarin til steking
  • 2 ts karri
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper

  • 1 beger rød cherrytomat
  • 1 pk ruccula
  • 150 g tørket aprikos
  • 150 g fetaost

  • 200 g pastaskruer
  • 2 ss mango -og chilidressing
Vis næringsinnhold
Energi
541kcal
Fett
16.1g
Protein
36.5g
Karbohydrater
57.3g
Jern
4.1mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

Du trenger: Kyllingfilet, pastaskruer, karripulver, margarin (flytende), cherrytomat, ruccola, tørket aprikos, fetaost (naturell), dressing (mango og chilidressing) og salt.

1. Kok pasta som anvist på pakken, slå av vannet og avkjøl.

2. Skjær kyllingfilet i store biter.

3. Del cherrytomat i to, aprikos i strimler, og bland det sammen med pasta og salat. Kutt fetaost i terninger. 

4. Ha margarin i en varm stekepanne og fres karri raskt for å få frem den gode smaken.

5. Ha i kyllingbitene og stek til de er gjennomstekte,4-5 minutter. Krydre dem med salt og pepper, og sett stekepannen til side. 

Server pastasalaten i en bolle eller på et serveringsfat, ha lune kyllingbiter, fetaost og dressing over rett før servering.

 

Har du små kokker i huset? På MatStart kan barna enkelt lære å lage pastasalat med karrikylling.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.