Bulgursalat med egg

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Bulgur er knuste hvetekorn som bare skal bløtlegges i kokende vann noen minutter før de er ferdige til bruk. Denne bulgursalaten med egg er et mettende og deilig alternativ til matpakka eller den tradisjonelle middagen!

Ingredienser

  • 6 stk egg
  • 250 g bulgur
  • 1 stk fennikel
  • 1 bunt vårløk
  • 6 stk soltørkede tomater i olje
  • 3 ss finhakket bladpersille
  • 2 ss finhakket frisk mynte
  • 15 stk sorte oliven
  • 2 ss virgin olivenolje
  • 2 ss hvitløksolje
  • 50 g hasselnøtter ristet i panne
Vis næringsinnhold
Energi
424kcal
Fett
25.3g
Protein
51.4g
Karbohydrater
30.6g
Jern
4.5mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Tilbered bulgur som anvist på pakken. Avkjøl.

2. Bland alle ingredienser, unntatt egg, i en bolle. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.

3. Del eggene i båter og legg på toppen.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.