Raskt og renskåret

Dårlig tid og opplevelse av for lite variasjon er utfordringer for hverdagen. At kjøttet er magert, mørt og har en fornuftig pris er kriterier som havner øverst når vi skal velge råvarer til middagene.  Renskåret svinekjøtt er løsningen for raske og varierte hverdagsmiddager.

Renskåret svinekjøtt inneholder bare 2-5 % fett, og kan trygt spises uten dårlig samvittighet. Det kryr av gryteklare produkter i kjøledisken: strimler, schnitzler, skinkebiffer og fileter som er møre, magre og saftige.

Svinekjøttet kan like godt kombineres med hotte som med fruktige ingredienser, og mulighetene er mange. Mørt og gryteklart kjøtt krever minimal tid for å lage en fullverdig middag.

Her er noen kjappe, enkle og smakfulle oppskrifter. Husk at rask steking på sterk varme gir det beste resultatet!

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.