Svinekoteletter med råkost

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Koteletter med råkost er enkel og god hverdagsmiddag for hele familien. 

Ingredienser

  • 4 stk kotelett av svin
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper
  • 2 ss margarin til steking

Tilbehør:

  • 12 stk potet
  • 4 stk gulrot
  • 4 ss appelsinjuice
  • 4 ss rosiner

Slik gjør du

1. Kok potet i lettsaltet vann til de er møre, ca. 20 minutter.

2. Krydre koteletter med salt og pepper. Brun dem raskt i en varm stekepanne med margarin, 2-3 minutter på hver side. Trekk stekepannen av platen og legg et lokk over. La kotelettene ettersteke i ca. 5 minutter.

3. Riv gulrot grovt på et rivgjern og bland med appelsinjuice og rosiner.

Server saftige koteletter med stekesjy, råkost og kokte poteter. 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.